Postere til sociale netværk

Du kan postere meddelelser til dine sociale netværk og kommentere eller synes om andres posteringer. Du kan også checke ind for at dele din placering med venner.

Gå til Indstillinger > mail og konti for at checke ind på de typer sociale netværkskonti, der kan konfigureres på telefonen.

Postere en meddelelse

1. På startskærmen trykker du på Mig.
  2. Tryk på post en besked, og indtast meddelelsen.
  3. Hvis du har mere end en social netværkskonto, skal du trykke på tekstfeltet Post til, vælg de konti, der skal posteres til, og så trykke på .
  4. Tryk på .

Kommentere eller synes om en person postering

1. På startskærmen trykker du på Personer.
  2. Glid til venstre eller højre for at gå til nyheder, så du kan se nylige posteringer fra dine kontakter.
  3. Når du ser en postering, som du vil kommentere eller synes om, trykker du på .
  4. Du kan:
    • Trykke på det felt, der siger tilføj en kommentar, indtaste kommentaren og så trykke på .
    • Tryk på for at synes om (eller tryk på for ikke at synes om).

Checke ind på Facebook eller Windows Live

Når du checker ind på et sted, deler du din placering med dine kontakter ved at postere det på et eller flere af dine sociale netværk. Du kan finde placeringer i nærheden, eller du kan tilføje en selv.
  1. På startskærmen trykker du på Mig.
  2. Tryk på tjek ind.
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på et sted i listen for at checke ind derfra.
    • Hvis du ikke ser din placering, skal du trykke på for at få programmet til at finde din placering. Indtast navnet på det sted, hvor du er, og tryk så på .
    • Søg efter et sted i nærheden ved at trykke på , indtaste navnet på stedet, og tryk så på .
  4. Når du har fundet det sted, du vil checke ind fra, skal du vælge hver konto, som du vil checke ind på.
  5. Tryk på for at checke ind.