KOMMUNIKATION
Kontaktgrupper
KOMMUNIKATION

Kontaktgrupper

Grupper hjælper med at skære rod i sociale netværk væk, så du holder kontakt med de personer, der betyder mest - familie, venner eller dit bowlinghold. Når du opretter en gruppe, vises den øverst i kontaktlisten.
Tryk på den, så ser du gruppemedlemmerne og deres sociale netværksopdateringer sammen med muligheder for gruppe-e-mail, sms og chat.

Oprette en ny gruppe

1. På startskærmen trykker du på Personer.
  2. I kontaktlisten alle trykker du på .
  3. Tryk på ny gruppe.
  4. Indtast et gruppenavn.
  5. Tryk på Tilføj kontakt, og vælg så en kontakt, som skal føjes til gruppen.

Gentag dette for at føje flere kontakter til gruppen.

6. Når du er færdig, trykker du på .
Tip: Tryk og hold på en gruppe for at sætte pind på den på startskærmen.

Redigere en gruppe

1. Tryk på den gruppe, du vil redigere, og tryk så på .
  2. Du kan:
    • Ændre gruppens navn.
    • Tilføje flere kontakter til gruppen.
    • Fjerne en person fra gruppen. Tryk på medlemmet og så på fjern fra gruppe.
    • Ændre det foretrukne kontaktnummer eller den foretrukne e-mail-adresse for et medlem. Tryk på medlemmet. Tryk på de oplysninger, du vil ændre, og tryk så på .

Sletning af en gruppe

Tryk og hold på en gruppe, og tryk så på slet.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar