Flette kontaktprofiler

I Personer kan du have to eller flere versioner af samme kontakt. Det skyldes, at du har kontaktens profil på forskellige sociale netværk eller e-mail-konti. I de fleste tilfælde vil telefonen kombinere kontaktprofiler automatisk. For dem, som ikke er kombineret, kan du linke dem manuelt.
  1. Tryk på en kontakt, som har en eller flere dubletangivelser i kontaktlisten alle.
  2. Tryk på .
  3. Du kan:
    • Under foreslåede links (hvis de findes) skal du trykke på et, som du vil linke til kontakten.
    • Tryk på vælg en kontakt, og tryk så på den, som er dubletangivelsen.

Ophæve link til kontaktprofiler

1. I kontaktlisten alle trykker du på den kontakt, der har linkede profiler.
  2. Tryk på det linkikon, der viser antal links .
  3. Under linkede profiler trykker du på den, som du vil ophæve.
  4. Tryk på fjern link.