Holde kontakten

Hubben Personer er mere end bare din adressebog. Det er også der, hvor du har dine sociale netværk og holder kontakten med personer, som du er tættest på.
  1. På startskærmen trykker du på Personer.
  2. Glid til venstre og højre over skærmen for at åbne kontaktlisten, og se, hvad der er sket med dine kontakter.
    alle

Din kontaktliste. Bare tryk på en kontakt for at ringe, sms'e, chatte, skrive eller se den personers opdateringer og billeder. Tryk på en gruppe for at sende en gruppemeddelelse og se opdateringer og billeder fra gruppemedlemmer

nyheder

Det er her, hvor du kan se dine kontakters seneste opdateringer. Alt sammen pænt samlet fra dine forskellige sociale netværkskonti.

seneste

Det er her, hvor du kan få hurtig adgang til de kontakter, du har kigget på eller kommunikeret med senest.