KOMMUNIKATION
Tænd/sluk for flytilstand
KOMMUNIKATION

Tænd/sluk for flytilstand

I mange lande påbyder loven, at du slukker for trådløse enheder, mens du er om bord på et fly. En hurtigmåde, du kan slukke for de trådløse funktioner på, er ved at sætte telefonen i Flytilstand.

Når du aktiverer flytilstanden, slukkes der for alle trådløse radioer på din telefon, herunder opkaldsfunktion, datatjenester, Bluetooth og Wi-Fi. Når du deaktiverer flytilstanden, tænder opkaldsfunktionen igen, og de tidligere tilstande for Bluetooth og Wi-Fi genoprettes.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på indstillinger > flytilstand.
  3. Tryk på Status for at tænde/slukke.
Når Flytilstand er aktiveret, vil du se ikonet i statuslinjen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar