Opkaldsoversigt

Åbn Opkaldsoversigten til at søge efter ubesvarede opkald, dine opkald og modtagne opkald.

Søge efter opkald i opkaldsoversigten

1. På startskærmen trykker du på .
  2. I oversigtlisten kan du:
    • Trykke og holde på et nummer eller kontaktnavn og slette det.
    • Trykke på en nummer eller kontaktnavn for at flytte til profillisten, hvor du kan vælge at returnere opkaldet, sende en sms, gemme nummeret (hvis det endnu ikke er gemt blandt kontakterne) og andet.

Tilføje et nyt telefonnummer fra opkaldsoversigten til dine kontaktpersoner

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på det telefonnummer, du vil gemme, og tryk så på .
  3. Tryk på for at oprette en ny kontakt.
  4. Rediger nummeret, hvis du har brug for det, vælg telefonnummertype, og tryk så på .
  5. Tilføj kontaktnavnet og andre oplysninger, og tryk så på .
Tip: Du kan også gemme et telefonnummer fra opkaldsoversigten til en eksisterende kontakt.

Rydde opkaldsoversigten

I oversigtlisten kan du:
Fjern et nummer eller navn Tryk og hold ned på navnet eller nummeret, og tryk på slet element.
Ryd hele oversigten Tryk på > slet alle.