Starte et konferenceopkald

Konferencekald med venner, familie eller kollegaer er nemt. Foretag det første opkald (eller accepter et), og ring til hver efterfølgende for at føje det til konferencen.
Vigtigt:
  • Sørg for, at dit SIM-kort er aktiveret med konferenceopkaldstjeneste. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.
  • Det maksimale antal personer, du kan have i et konferenceopkald varierer blandt mobiludbyderne.
  1. Foretag et opkald til den første deltager i konferenceopkaldet.
  2. Når der er forbindelse, skal du trykke på tilføj opkald og så ringe til den anden deltager.

Den første deltager sættes i venteposition.

3. Når der er forbindelse til den anden deltager, trykker du på flet tilføj opkald.
  4. Hvis du vil tilføje endnu en deltager, skal du trykke på tilføj opkald og så ringe til den person, som du vil invitere.
  5. Når der er forbindelse, trykker du på tilføj opkald.
  6. Hvis du vil tale privat med en person i konferencen, trykker du på privat og så på den persons navn eller nummer.
    • Tryk på tilføj opkald for at flette de andre tilbage og fortsætte konferenceopkaldet.
    • Tryk på afslut opkald for at afslutte den private samtale.

Afslut konferenceopkaldet ved at trykke på afslut opkald.