Hvad kan jeg gøre under en samtale?

Når du er midt i en samtale, kan du bruge skærmknapperne til at tænde for højttaleren, sætte i venteposition og andet.

Tænde for højttaler under et opkald

Advarsel: For at mindske muligt beskadigelse af hørelsen, må du ikke holde telefonen mod øret, når højttaleren er tændt.
På opkaldsskærmen trykker du på højttaler.

Aktiver højttaleren igen ved bare at trykke på højttaler.

Sætte et opkald i venteposition

På opkaldsskærmen trykker du på Hold.

Du genoptager samtalen ved at trykke på Hold igen.

Skifte mellem opkald

Hvis du allerede er midt i en samtale og accepterer endnu en, kan du vælge at skifte mellem de to samtaler.
  1. Når du modtager et andet opkald, skal du trykke på besvar for at acceptere det andet opkald og sætte det første opkald i venteposition.
  2. Skift mellem opkald ved at trykke på linjen øverst på skærmen.
  3. Afslut det aktuelle opkald, og returner til det andet opkald ved at trykke på afslut opkald.

Slå mikrofonen fra under et opkald

På opkaldsskærmen trykker du på slå fra.

Slå mikrofonen til igen ved at trykke på slå fra igen.