Modtagelse af opkald

Når du modtager en opringning, vises skærmen for indkommende opkald.

Besvarelse af et opkald

• Tryk på besvar.
  • Eller, hvis skærmen er slukket og vågner, når du modtager en opringning, skal du skubbe op fra bunden for først at låse skærmen op og så trykke på besvar.

Afvisning af et opkald

• Tryk på ignorer.
  • Eller, hvis skærmen er slukket og vågner, når du modtager en opringning, skal du skubbe op fra bunden for først at låse skærmen op og så trykke på ignorer.

Slå ringetonen fra uden at afvise opkaldet

Gør et af følgende:
  • Placer telefonen med bagsiden opad på en plan overflade.
    Bemærk: Hvis telefonen allerede ligger med bagsiden opad, vil den stadig ringe, når der kommer efterfølgende indkommende opkald.
  • Tryk på knappen LYDSTYRKE OP eller LYDSTYRKE NED.
  • Tryk på knappen TÆND/SLUK for at slukke for ringetonen og skærmen.