Konfiguration af konto

Konfigurer dine onlinekonti, f.eks. Windows Live, Outlook (Exchange ActiveSync), og Google-konti, så du kan sende og modtage e-mail.

Afhængigt af den type e-mail-konto, du konfigurerer, kan du også få vist andre emner, f.eks. kontakter, kalender eller andre oplysninger, på telefonen. Og når du logger ind på dine sociale netværkskonti, f.eks. Facebook, kan du også se dine venners statusopdateringer og se billeder, som de har posteret.

Konfigurere en konto

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > mail og konti.
  3. Tryk på tilføj en konto, og tryk så på den type konto, du vil konfigurere.
  4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og tryk så på log på.

Synkronisere en konto

Hvis du ikke ser de seneste e-mail-meddelelser eller statusopdateringer på en konto, kan du manuelt synkronisere kontoen for at hente dem.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > mail og konti.
  3. Tryk og hold på den konto, hvis oplysninger du vil hente, og tryk så på synkroniser.

Slette en konto

1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Indstillinger > mail og konti.
  3. Tryk og hold på den konto, du vil slette, og tryk så på slet.