Slumretilstand

Slumretilstand sparer batteristrøm ved at sætte telefonen i en lav strømtilstand, når skærmen er slukket. Det standser også hændelige knaptryk, når telefonen er i din taske eller lomme. Du modtager dog stadig meddelelser og opkald.

Skifte til slumretilstand

Tryk kortvarigt på knappen TÆND/SLUK for at slukke for skærmen og sætte i slumretilstand. Din telefon går også automatisk i slumretilstand, når den er inaktiv et stykke tid.

Vågne fra slumretilstand

Du kan vække telefonen manuelt ved at trykke på TÆND/SLUK-knappen Du skal låse skærmen op.
Bemærk: Din telefon vågner automatisk, når du får et indkommende opkald.