Startskærm

Lige på startskærmen kan du se live-felter, der hele tiden bliver opdateret og viser det, som er mest personligt for dig. Du vil se ting, som dit billedalbum, hvor mange nye meddelelser og e-mails, du har, og andet.
  • Før bare fingeren op eller ned for at rulle gennem felterne.
  • På startskærmen trykker du på eller fører finger fra venstre for at åbne programmer og indstillinger.
  • Returner til startskærmen fra en program- eller indstillingsskærm ved at trykke på .

Omarrangere felter

1. Tryk og hold på det felt, du vil flytte, indtil det flyder.
  2. Træk feltet til det sted, hvor det skal være.
  3. Bliv ved med at omarrangere, indtil alle felter er der, hvor du vil have dem.
  4. Når du er færdig med at flytte felter, skal du trykke et sted på skærmen og så på .

Sætte pind ved emner på startskærmen

Du kan sætte pind ved næsten alt på startskærmen: programmer, billeder, sange, foretrukne websteder, dokumenter og også kontakter.

Når du f.eks. sætter pind ved en kontakt på startskærmen, vil du få alle den persons opdateringer - feeds, e-mail, sms og opkaldsmeddelelser - lige i det felt.

1. Tryk på hold på et emne for at sætte en pind på det, indtil der vises en menu.
  2. Tryk på fastgør til Start.

Fjerne pind på et felt

1. Tryk og hold ned på feltet, du vil fjerne.
  2. Tryk på .