Fingerbevægelser

Tryk på Når du vil indtaste med tastaturet, vælge skærmemner, f.eks. program- og indstillingsikoner, eller trykke på skærmknapper, skal du bare trykke på dem med fingeren.
Tryk og hold Åbn de tilgængelige muligheder for et emne (f.eks. en kontakt eller et link på en webside) ved at trykke og holde på emnet.
Overfør eller glid At overføre eller glide vil sige, at du hurtigt trækker fingeren lodret eller vandret over skærmen.
Træk Tryk og hold fingeren nede med lidt tryk, før du begynder at trække. Mens du trækker, må du ikke løfte fingeren, før du har nået målpositionen.
Stryg Strygning minder om glidning bortset fra, at du skal stryge fingeren i lette, hurtigere anslag. Denne fingerbevægelse sker altid i lodret retning, f.eks. når du bladrer gennem kontaktpersonerne eller meddelelseslisten.
Rotér For de fleste skærme kan du automatisk ændre skærmens retning fra Portræt til Landskab ved at dreje telefonen til siden. Når du indtaster tekst, kan du dreje telefonen på siden for at få et større skærmtastatur.
Klem På nogle programmer, f.eks. Billeder eller i webbrowseren, kan du "klemme" på skærmen med to fingre (f.eks. tommelfinger og pegefinger) for at zoome ind eller ud, når du ser et billede eller en webside.