Batteri

Din telefon bruger et indbygget, genopladeligt batteri. Tiden mellem opladninger afhænger af, hvordan du bruger telefonen. Funktioner og tilbehør kan påvirke batteriets levetid. Hvis du f.eks. har Bluetooth-forbindelsen til hele tiden, bruger du mere strøm. Lange telefonsamtaler og hyppig brug af browser kræver stort forbrug af batteristrøm. Du skal også overveje din placering: Dårlig signalstyrke fra mobilnetværket og ekstreme temperaturer gør det vanskeligere for tablet´en at fungere.

Oplade batteriet

Før du tænder for og begynder at bruge telefonen, anbefales det, at du oplader batteriet.
Vigtigt: Du må kun bruge den medfølgende strømadapter og det medfølgende USB-kabel til at oplade batteriet.
  1. Indsæt den lille ende af USB-kablet i USB-stikket.
  2. Indsæt den anden ende af USB-kablet i strømadapteren.
  3. Sæt strømadapterens stik i en elektrisk stikkontakt, og begynd at oplade batteriet.
Mens batteriet bliver opladet, viser meddelelses-LED'en fast orange lys. Lyset bliver fast grønt, når batteriet er fuldt ud opladet.

Når du oplader batteriet, og telefonen er tændt, vises opladeikonet i statuslinjen. Når batteriet er fuldt up opladet, bliver ikonet for batteriopladning en fuldt batteriikon .

Bemærk: Som en sikkerhedsforanstaltning ophører batteriet med at oplades, hvis det overophedes.