SÅDAN KOMMER DU I GANG
Bunddæksel
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Bunddæksel

Fjerne bunddækslet

Fjern bunddækslet for at få adgang til SIM-kortets stik
Vigtigt: Sørg for at slukke for telefonen, før du fjerner bunddækslet.
  1. Hold telefonen fast og med forsiden nedad væk fra dig.
  2. Med tommelfingrene skubber du bunddækslet ud for at fjerne det

Genmontering af bunddækslet

1. Juster bunddækslet nederst på telefonen.
  2. Skub bunddækslet på plads. Du hører et klik, når bunddækslet er låst på plads.
Vigtigt: Din telefons antenne er placeret under bunddækslet. Vi anbefaler, at du sikrer, at bunddækslet er fastgjort korrekt til bagpanelet på telefonen, så du får den bedste radiomodtagelse på telefonen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-radar