Nulstilling af HTC One SV (hard-nulstilling)

Hvis HTC One SV har et vedvarende problem, der ikke kan løses, kan du udføre en nulstilling til fabriksindstillinger (kaldes også en hard-nulstilling eller master-nulstilling). En nulstilling til fabriksindstillinger bringer telefonen tilbage til sin oprindelige tilstand — tilstanden fra før du tændte for den første gang.

Det følgende fjernes fra telefonen, når du nulstiller den til fabriksindstillinger:

• Din Google-konto
  • Alle de konti, du har tilføjet i Indstillinger > Konti og synkronisering, og de data, der er tilknyttet disse konti
  • Personlige data, du har oprettet eller synkroniseret til telefonen, som f.eks. din profil, kontakter, meddelelser, e-mail, kalenderbegivenheder mm.
  • System- og programdata og -indstillinger
  • Hentede programmer

Filer som f.eks. din musik, billeder, videoer og dokumenter slettes også, hvis du vælger muligheden Slet alle data.

Du skal sikre, at du sikkerhedskopierer alle data og filer, du vil beholde, inden du udfører en fabriksnulstilling.

Bemærk: En nulstilling til fabriksindstillinger sletter muligvis ikke alle data permanent på telefonen, herunder personlige oplysninger.

Udførelse af en nulstilling til fabriksindstillinger via indstillinger

1. Gå til Indstillinger og tryk på Sikkerhedskopier & nulstil.
  2. Tryk på Nulstil telefon.
  3. Hvis du også vil slette medier og andre data på HTC One SV, skal du vælge Slet alle data.

Hvis du vil slette medier og andre data på dit lagerkort, skal du trykke på Slet SD-kort.

4. Tryk på OK.

Udførelse af en nulstilling til fabriksstandarder med hardwareknapper

Hvis du ikke kan tænde for HTC One SV eller få adgang til indstillingerne, kan du stadig udføre en nulstilling til fabriksindstillinger med hardwareknapperne på HTC One SV.

Vigtigt: Muligheden Hurtig boot under Indstillinger > Strøm må ikke markeres.
  1. Fjern batteriet, vent et par sekunder, og geninsæt så batteriet.
  2. Tryk og hold på knappen LYDSTYRKE NED, og tryk og hold så på knappen TÆND/SLUK.
  3. Vent indtil skærmen med de 3 Android-billeder vises, og slip så knappen TÆND/SLUK og LYDSTYRKE NED.
  4. Tryk på LYDSTYRKE NED for at vælge FABRIKSNULSTILLING, og tryk så på knappen TÆND/SLUK.