Genstarte HTC One SV (soft-nulstilling)

Hvis HTC One SV kører langsommere end normalt, ikke svarer eller har et program, der ikke fungerer ordentligt, kan du prøve at genstarte og se, om det løser problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK for at tænde for den igen. Hvis du har konfigureret en låseskærm, skal du låse den op.
  2. Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK, og tryk så på Genstart.
  3. Når du bedes om at bekræfte, trykker du på Genstart.
Bemærk: Hvis disse trin ikke virker, kan du fjerne batteriet og sætte det i igen og tænde for HTC One SV for at genstarte.

Reagerer HTC One SV ikke?

Hvis HTC One SV ikke reagerer, når du berører skærmen eller trykke på knapperne, kan du stadig genstarte den.
Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK i mindst 10 sek. HTC One SV genstarter automatisk.