SÅDAN KOMMER DU I GANG
Bruge sporingstastaturet
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Bruge sporingstastaturet

I stedet for at trykke på taster på skærmtastaturet, kan du "‍spore"‍ for at indtaste ord.
Vigtigt: Du skal slå sporingstastatur til i Indstillinger > Sprog og tastatur > HTC Sense Input.
  1. Glid din finger fra det ene bogstav til det næste for at indtaste et ord.
  2. Løft fingeren, når ordet er stavet færdigt. Forslagslisten viser mulige matches.
  3. Du kan:
    • Trykke på mellemrumstasten for at indsætte et fremhævet ord.
    • Tryk på et ord i forslagslisten.
    • Tryk på pilen ved siden af forslagslisten for at se flere valgmuligheder.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv