Indtaste tekst med forudsigelig tekst

Forudsigelig tekstindtastning er aktiveret som standard, og ordforslag vises, mens du skriver.
Tip: Tryk på for at skifte imellem Multitap og XT9 forudsigelsestilstande, når du bruger telefonens tastaturlayout.
For at indtaste tekst i forudsigelig tilstand, skal du gøre et af følgende:
  • Tryk på mellemrumstasten for at indsætte et fremhævet ord i forslagslisten.
  • Tryk på et ord i forslagslisten.
  • Tryk på pilen ved siden af forslagslisten for at se flere valgmuligheder.
Tip: Du kan også se forslag til næste ord, når du indtaster tekst. Hvis du vil aktivere denne funktion, skal du gå til Indstillinger > Sprog og tastatur > HTC Sense Input. Tryk på Avanceret og vælg Forudsigelse af næste ord.

Indstille et andet sprog for forudsigelig tekst

Du kan indstille den forudsigelige tekst til tosproget. Mens du skriver, får du ordforslag på de sprog, du har valgt.
Vigtigt: Tosproget forudsigelse er kun tilgængelig, når du bruger et latin-sproget tastatur.
  1. Gå til Indstillinger og tryk på Sprog og tastatur.
  2. Tryk på HTC Sense Input > Valg af tastatur > Tosproget forudsigelse, og vælg derefter sproget, du ønsker.

Tilføje ord og sætninger til ordbogen for forudsigelig tekst

Tilføj hyppigt brugte navne, akronymer og hele sætninger til the ordbogen for forudsigelig tekst for nemt at finde dem i forslagslisten.

Skriv endnu hurtigere ved at skabe tekstgenveje til ord og sætninger. I stedet for at skrive "‍Vi snakkes ved senere"‍, kan du spare indtastninger ved at tilføje genvejen vsvs. I din meddelelse eller e-mail-meddelelse skal du bare skrive "‍vsvs"‍, og derefter trykke på mellemrumstasten for at indtaste hele sætningen.

1. Gå til Indstillinger og tryk på Sprog og tastatur.
  2. Tryk på HTC Sense Input.
  3. Tryk på Personlig ordbog > .
  4. Indtast et ord eller en sætning, og indtast derefter dens tekstgenvej. Sørg for at huske denne genvej, også de store og små bogstaver, som du skrev.
  5. Tryk på OK.
Tip: Mens du indtaster tekst med Standard tastaturlayoutet, kan du automatisk lagre et foreslået ord, der ikke er i ordbogen (som regel det første ord, der vises i forslagslisten), ved at trykke på det.

Redigere eller slette ord og sætninger i ordbogen for forudsigelig tekst

1. Gå til Indstillinger og tryk på Sprog og tastatur.
  2. Tryk på HTC Sense Input.
  3. Tryk på Personlig ordbog.
    • For at redigere et ord, en sætning eller en genvej, skal du trykke på emnet i listen.
    • For at slette emner fra ordbogen, skal du trykke på > Slet. Vælg de ord, som du vil slette, og tryk derefter på Slet.