Kryptering af data på HTC One SV

Du kan kryptere data, som f.eks. dine onlinekonti, indstillinger, musikfiler og andre medier. Efter kryptering skal du indtaste pinkoden til skærmlåsen eller din adgangskode for at tænde for telefonen og få adgang til data.
Vigtigt:
  • Angiv en pinkode for skærmlås eller en adgangskode, inden du krypterer dine data.
  • Oplad batteriet helt og sørg for at have strømadapteren sluttet til HTC One SV under krypteringen. Krypteringen tager ca. en time.
  • Du kan ikke fortryde kryptering. Hvis du vil vende tilbage til en ukrypteret telefon, skal du foretage nulstilling til fabriksindstillingerne.
  1. Gå til Indstillinger og tryk på Lager.
  2. Vælg krypteringsmuligheden for den type af lager, du vil kryptere.
  3. Tryk på OK.
  4. Indtast pinkoden for skærmlås eller adgangskoden, og tryk på Næste.
  5. Tryk på OK.
Krypteringen starter, og status vises. Telefonen kan genstarte nogle gange.
Når krypteringen er afsluttet, skal du indtaste din pinkode eller adgangskode.