Sådan konfigurerer du en skærmlås for at beskytte HTC One SV

Sådan konfigurerer du en skærmlås for at beskytte HTC One SV

Beskyt dine personlige oplysninger og forhindr andre i at bruge HTC One SV uden din tilladelse.

Vælg at indstille et mønster til skærmlås, en numerisk pinkode eller andre måder at beskytte din telefon på. Du bliver bedt om at låse op for skærmen hver gang HTC One SV tændes, eller når den har været inaktiv i en bestemt tidsperiode.

1. Gå til Indstillinger og tryk på Sikkerhed.
  2. Tryk på Skærmlås.
  3. Vælg en mulighed for skærmlås og konfigurer skærmlåsen.
  4. Tryk på Lås telefon efter, og angiv det tidsrum, hvor telefonen skal være inaktiv, før skærmen låses.
    Tip: Du kan også rydde Gør mønster synligt eller Gør adgangskoder synlige, hvis du ikke ønsker, at låseskærmen skal vises, når du låser op.

Har du glemt dit skærmlåsemønster?

Hvis du har glemt skærmens låsemønster, får du op til fem forsøg på at låse HTC One SV op.

Hvis det ikke lykkes, kan du låse HTC One SV op ved at indtaste din Google-konto brugernavn og adgangskode.

1. Indtast dit låsemønster på oplåsningsskærmen.
  2. Efter det femte forsøg bliver du bedt om at vente i 30 sekunder. Tryk på OK.
  3. Hvis skærmen slukker, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK for at tænde for skærmen igen og då låse den op.
  4. Tryk på knappen Har du glemt mønster?, når den vises.
  5. Indtast dit navn og din adgangskode til Google-kontoen, og tryk på Log ind. Du bedes derefter om at oprette et nyt låsemønster til skærmen. Hvis du ikke længere vil det, skal du trykke på Ingen eller trykke på .