INDSTILLINGER & SERVICES
Tildeling af en pinkode for at beskytte dit SIM-kort
INDSTILLINGER & SERVICES

Tildeling af en pinkode for at beskytte dit SIM-kort

Du kan beskytte dit SIM-kort ved at tildele det en pinkode (personligt identifikationsnummer), du skal indtaste, før du kan få adgang til SIM-kortet.

Vigtigt: Sørg for, at du har standard SIM-pinkoden fra din mobiludbyder, før du fortsætter.
  1. Gå til Indstillinger og tryk på Sikkerhed.
  2. Tryk på Opsæt SIM-kortlås, og vælg så Lås SIM-kor.
  3. Indtast standard SIM-pinkoden, og tryk så på OK.
  4. Skift SIM-kortets pinkode ved at trykke på Skift PIN-kode til SIM-kort.

Gendannelse af et SIM-kort, der er blevet blokeret

Hvis du indtaster en forkert PIN-kode mere end det maksimalt tilladte antal gange, vil SIM-kortet blive "‍PUK-låst"‍.

Du skal så bruge en PUK-kode for at genoprette adgangen til HTC One SV. Kontakt din mobiludbyder for at få denne kode.
  1. På telefonens opkaldsskærm indtaster du PUK-koden og trykker så på Næste.
  2. Indtast den nye pinkode, som du vil bruge, og tryk så på Næste.
  3. Indtast den nye pinkode igen, og tryk så på OK.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv