Aktivere/deaktivere Flytilstand

Når du aktiverer Flytilstand, slukkes alle trådløse radioer på din HTC One SV, herunder opkaldsfunktion, datatjenester, Bluetooth og Wi-Fi.

Når du deaktiverer Flytilstand, aktiveres opkaldsfunktionen igen og de forrige tilstande af Bluetooth og Wi-Fi gendannes.

Bemærk:
  • Du kan manuelt slå Bluetooth og Wi-Fi til igen efter at du har aktiveret Flytilstand.
  • Hvis USB-tethering slås til, vil aktivering af Flytilstand slå det fra. Du skal slå USB-tethering til manuelt, efter du har deaktiveret Flytilstand.
Gør et af følgende for at aktivere/deaktivere Flytilstand:
  • Tryk og hold på TÆND/SLUK og tryk derefter på Flytilstand.
  • Glid med to fingre ned fra statuslinjen for at åbne Hurtigindstillinger. Du kan tænde/slukke for Flytilstand ved at trykke og holde på Flytilstand.
Når det er aktiveret, vises ikonet Flytilstand i statusbjælken.