Kontrollere batteriforbruget

Der henvises til listen over programmer, som bruger strøm. Du kan også se hvor meget og i hvor lang tid batteriet bruges for hvert program.
  1. Gå til Indstillinger og tryk på Strøm.
  2. Tryk på Forbrug og dernæst på et program for at se, hvordan det bruger batteriet. Du kan se hvor meget strøm, der bruges af ressourcer, som f.eks. CPU'en for programmet og andre forbrugsoplysninger.
Tip: Hvis du ser knapper, men du ser på forbrugsoplysningerne for et program, kan du trykke på dem for at tilpasse de indstillinger, der påvirker batteriforbruget eller for at stoppe programmet mm.

Visning af batteriet opladningstilstand

Du kan tjekke batteriets tilbageværende strøm direkte fra statuslinjen.
  1. Gå til Indstillinger og tryk på Strøm.
  2. Vælg Vis batteriniveau.