Dele indhold med NFC

Med indbygget NFC (nærfeltkommunikation) på HTC One SV kan du dele indhold med andres NFC-kompatible mobile enheder på et øjeblik. Overfør websider, billeder, kontaktoplysninger mm. ved at holde HTC One SV og den anden enhed op med bagsiden mod hinanden.
Bemærk: Du kan også bruge NFC til trådløs betaling. Hvorvidt du kan bruge betaling med NFC afhænger af, om din mobiloperatør tilbyder denne tjeneste. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.

Slå NFC til eller fra

1. Gå til Indstillinger, og under Trådløs og Netværk trykker du på Mere.
  2. Vælg eller fravælg NFC.

Overføre indhold

Vigtigt: Sørg for at begge enheder er låst op og har NFC slået til. Hvis den anden enhed har en Android Beam-funktion, skal du sørge for, at den også er slået til.
  1. Mens du ser på det indhold, du vil dele, holder du HTC One SV og den anden enhed op mod hinanden, bagside mod bagside.
    Bemærk: Forskellige telefoner kan kræve forskellige positioner, for at NFC fungerer korrekt. Det fungerer ikke altid at holde de to telefoner med ryggen mod hinanden. Du kan eksperimentere ved at flytte telefonerne en smule i forhold til hinanden, indtil der etableres en forbindelse.
    Når enhederne er forbundet, vil du høre en lyd, og begge enheder vil vibrere en smule.
  2. Tryk på skærmen.
Det delte indhold vises på den anden skærm. For nogle emner, som du har delt (som f.eks. kontaktoplysninger), vises der yderligere anvisninger om hvordan du kan gemme emnet på den modtagende enhed.