Oprette forbindelse til et Bluetooth-hovedsæt

Du kan lytte til musik på et Bluetooth-stereohovedsæt eller gennemføre håndfri samtaler med et kompatibelt Bluetooth-hovedsæt.
Vigtigt:
  • For at lytte til musik med hovedsættet, skal hovedsættet understøtte A2DP Bluetooth-profilen.
  • Inden du kan tilslutte hovedsættet, skal du indstille det, så det kan findes, således at HTC One SV kan finde det. Der henvises til vejledningen til dit hovedsæt for detaljer.
  1. Glid med to fingre ned fra statuslinjen for at åbne Hurtigindstillinger.
  2. Hvis Bluetooth er slået fra, trykker du på Bluetooth-flisen for at slå den til.
  3. Tryk på . Bluetooth-skærmen åbnes.
  4. Hvis du ikke kan se dit hovedsæt på listen, skal du trykke på og derefter trykke på Scan for at opdatere listen.
  5. Når du ser navnet på dit hovedsæt i afsnittet Tilgængelige enheder, skal du trykke på det. HTC One SV parrer med hovedsættet og dets forbindelsesstatus vises i afsnittet Parrede enheder.
    Bemærk: Hvis den automatisk parring mislykkes, skal du indtaste den adgangskode, som blev leveret med hovedsættet.
Når Bluetooth-hovedsættet er tilsluttet til din HTC One SV, vises Bluetooth-tilsluttet ikon i statusbjælken.

Genoprette forbindelse til et Bluetooth-hovedsæt

Normalt kan du nemt genoprette forbindelse til dit hovedsæt ved at aktivere Bluetooth på HTC One SV og så aktivere hovedsættet.

Du skal dog måske oprette forbindelse manuelt, hvis dit hovedsæt har været brugt med en anden Bluetooth-enhed.

Vigtigt: Sørg for, at hovedsættet er synligt. Der henvises til vejledningen til dit hovedsæt for detaljer.
  1. Glid med to fingre ned fra statuslinjen for at åbne Hurtigindstillinger.
  2. Hvis Bluetooth er slået fra, trykker du på Bluetooth-flisen for at slå den til.
  3. Tryk på . Bluetooth-skærmen åbnes.
  4. Tryk på hovedsættets navn i afsnittet Parrede enheder.
  5. Hvis du bliver bedt om en adgangskode, prøv med 0000 eller 1234, eller se dokumentationen, der fulgte med hovedsættet for at finde adgangskoden.

Hvis du stadig ikke kan genoprette forbindelse til hovedsættet, kan du følge vejledningen under og derefter følge vejledningen under Oprette forbindelse til et Bluetooth-hovedsæt.