Sådan bruges HTC One SV som en trådløs router

Del din dataforbindelse med andre enheder ved at gøre HTC One SV til en trådløs router.

Bemærk:
  • Sørg for at din telefons dataforbindelse er slået til.
  • Du skal have en godkendt dataplan associeret med din konto hos din mobiludbyder for at kunne bruge denne tjeneste. Enheder, der har oprettet forbindelse til dit Wi-Fi Hotspot, bruger data fra dit dataabonnement.
  1. Gå til Indstillinger, og under Trådløs og Netværk trykker du på Mere.
  2. Tryk på Deling af mobilt netværk > Indstillinger for Wi-Fi-hotspot.
  3. Indtast et router-navn, eller brug standard router-navnet.
  4. Vælg typen af sikkerhed og angiv adgangskode (nøgle) til din trådløse router. Hvis du valgte Ingen under Sikkerhed, skal du ikke indtaste en adgangskode.
    Bemærk: Adgangskoden er den nøgle, andre personer skal indtaste på deres enheder, så de kan oprette forbindelse og bruge HTC One SV som en trådløs router.
  5. Marker muligheden Mobilt Wi-Fi-hotspot for at aktivere den trådløse router.

HTC One SV er klar til brug som en trådløs router, når du ser på statuslinjen.

Vigtigt: For at minimere sikkerhedsrisici, skal du bruge standard sikkerhedsindstillingerne og angive en sikker og entydig adgangskode.