Oprettelse af forbindelse til virtuelt privat netværk (VPN)

Tilføj virtuelle private netværk (VPN'er), så du kan oprette forbindelse til og få adgang til ressourcer på et lokalt netværk som f.eks. et firmanetværk.

Inden du kan forbinde til din organisations lokale netværk, kan du blive bedt om at:
  • Installere sikkerhedscertifikater
  • Indtaste dine login-oplysninger
  • Hent og installer et krævet VPN-program til HTC One SV

Kontakte din netværksadministrator for yderligere oplysninger. HTC One SV skal også først oprette en Wi-Fi- eller dataforbindelse, inden du kan starte en VPN-forbindelse.

Tilføje en VPN-forbindelse

Vigtigt: Du skal først konfigurere en pinkode eller adgangskode til låseskærmen, før du kan bruge legitimationsoplysningslager og konfigurere VPN.
  1. Gå til Indstillinger, og under Trådløs og Netværk trykker du på Mere.
  2. Tryk på VPN > > Tilføj VPN profil.
  3. Indtast VPN-indstillingerne og konfigurer dem i overensstemmelse med de sikkerhedsdetaljer, du har fået af netværksadministratoren.
  4. Tryk på Gem.

Opretter forbindelse til et VPN

1. Gå til Indstillinger, og under Trådløs og Netværk trykker du på Mere.
  2. Tryk på VPN.
  3. Tryk på den VPN, du vil oprette forbindelse til.
  4. Indtast dine legitimationsoplysninger og tryk på Tilslut. Når du får forbindelse, vises ikonet for VPN-forbindelse i meddelelsesområdet på statusbjælken.
Du kan så åbne webbrowseren for at få adgang til ressourcer, f.eks. intranetsteder på firmanetværket.

Afbryde fra et VPN

1. Glid fingeren for at åbne meddelelsespanelet.
  2. Tryk på VPN-meddelelsen og tryk så på Afbryd forbindelse.
Relaterede emner