INDSTILLINGER & SERVICES
Wi‑Fi
INDSTILLINGER & SERVICES

Wi-Fi

For at kunne bruge Wi-Fi, skal du have adgang til et trådløst adgangspunkt eller "‍hotspot"‍.
Bemærk: Tilgængelighed og styrke for et Wi-Fi-signal vil variere, afhængigt af de genstande som f.eks. bygninger eller bare en væg, mellem de rum, som Wi-Fi-signalet skal passere gennem.

Aktivering af Wi-Fi og oprettelse af forbindelse til et trådløst netværk

1. Glid med to fingre ned fra statuslinjen for at åbne Hurtigindstillinger.
  2. Tryk på Wi-Fi-flisen for at slå Wi-Fi-forbindelsen til.
  3. Tryk på . Detekterede Wi-Fi-netværk vil blive oplistet.
    Bemærk: Hvis det trådløse netværk, du vil bruge, ikke er på listen, skal du trykke på > Tilføj netværk for manuelt at tilføje det.
  4. Tryk på et Wi-Fi-netværk for at oprette forbindelse til det. Hv is du valgte et sikret netværk, bliver du bedt om at indtaste netværksnøglen eller adgangskoden.
  5. Tryk på Forbind. Du vil se Wi-Fi-ikonet i statusbjælken, når du er forbundet.

Næste gang din HTC One SV opretter forbindelse til et sikret trådløst netværk, der tidligere er givet adgang til, bliver du ikke bedt om at indtaste nøglen eller andre sikkerhedsoplysninger igen.

Forhindre meddelelser fra usikre Wi-Fi-netværk

Du kan forhindre meddelelser fra usikre Wi-Fi-netværk.

1. Glid med to fingre ned fra statuslinjen for at åbne Hurtigindstillinger.
  2. Hvis Wi-Fi-forbindelsen er slået fra, trykker du på Wi-Fi-flisen for at slå den til.
  3. Tryk på . Detekterede Wi-Fi-netværk vil blive oplistet.
  4. Tryk og hold på et usikkert Wi-Fi-netværk, som du ønsker at forhindre meddelelse fra, og tryk på Meddelelse om blokering af netværk.
  5. For at aktivere et usikkert Wi-Fi-netværk, skal du trykke og holde på netværksnavnet og trykke på Meddelelse om fjernelse af blokering af netværk.

Opretter forbindelse til Wi-Fi-netværk via WPS

Hvis du bruger en Wi-Fi-router med Wi-Fi-beskyttet opsætning (WPS), kan du nemt forbinde HTC One SV.
  1. Glid med to fingre ned fra statuslinjen for at åbne Hurtigindstillinger.
  2. Hvis Wi-Fi-forbindelsen er slået fra, trykker du på Wi-Fi-flisen for at slå den til.
  3. Tryk på . Registrerede Wi-Fi-netværk listes.
  4. Tryk på > WPS Push, og tryk derefter på WPS-knappen på din Wi-Fi router.
    Bemærk: For at bruge Wi-Fi-beskyttet opsætning (WPS) PIN-metode, skal du trykke på > Angiv WPS-pinkode.

Afbryde forbindelse fra det aktuelle trådløse netværk

1. Glid med to fingre ned fra statuslinjen for at åbne Hurtigindstillinger.
  2. Hvis Wi-Fi-forbindelsen er slået fra, trykker du på Wi-Fi-flisen for at slå den til.
  3. Tryk på . Detekterede Wi-Fi-netværk vil blive oplistet.
  4. Du kan:
    • Tryk på det trådløse nerværk, HTC One SV er tilsluttet og derefter på Afbryd.
    • Hvis du vil fjerne indstillingerne for dette netværk, skal du trykke på netværksnavnet og så på Glem netværk.

Opretter forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk

1. Glid med to fingre ned fra statuslinjen for at åbne Hurtigindstillinger.
  2. Hvis Wi-Fi-forbindelsen er slået fra, trykker du på Wi-Fi-flisen for at slå den til.
  3. Tryk på . Registrerede Wi-Fi-netværk listes.
    Bemærk: Scan manuelt efter tilgængelige Wi-Fi-netværk ved at trykke på > Scan.
  4. Tryk på et Wi-Fi-netværk for at oprette forbindelse til det.

Logge på et offentligt Wi-Fi-netværk automatisk (WISPr)

Du kan indstille HTC One SV til automatisk at logge på offentlige Wi-Fi-netværk, du jævnligt bruger. Dette sparer dig for besværet med Wi-Fi-udbyderens web-godkendelse hver gang du opretter forbindelse til deres Wi-Fi-netværk. Du skal blot tilføre dine loginoplysninger til WISPr (Wireless Internet tjenesteudbyder roaming) indstillingerne.
Vigtigt: Wi-Fi-netværkets adgangspunkter skal understøtte WISPr webportal. Spørg Wi-Fi-udbyderen om yderligere oplysninger.
  1. Glid med to fingre ned fra statuslinjen for at åbne Hurtigindstillinger.
  2. Hvis Wi-Fi-forbindelsen er slået fra, trykker du på Wi-Fi-flisen for at slå den til.
  3. Tryk på . Registrerede Wi-Fi-netværk listes.
  4. Tryk på > Avanceret.
  5. Under WISPr-indstillinger vælges Automatisk login.
  6. Tryk på WISPr kontoindstillinger > Tilføj en ny konto.
  7. Tryk på hvert element på skærmen for at indtaste tjenesteudbyderens navn, dit loginnavn (med det fulde domænenavn) samt adgangkode.
  8. Tryk på > Gem
  9. Slå Wi-Fi til og opret forbindelse til det offentlige Wi-Fi-netværk.
Tip:
  • Hvis du har adgang til flere offentlige Wi-Fi-netværk, kan du tilføje op til 5 sæt loginoplysninger til listen WISPr-konto.
  • I listen WISPr-konti list trykker og holder du på en konto for at fjerne eller redigere den.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv