Dataforbindelse

Når du tænder for HTC One SV første gang, konfigureres den automatisk til at bruge din mobiludbyders dataforbindelse (hvis der er indsat et microSIM-kort).
Vigtigt: HTC One SV fås i en version kun til 3G samt i en version til 3G og LTE, afhængig af telefonen samt af mobiloperatøren. Du skal bruge et LTE-abonnement for at bruge operatørens 4G LTE-netværk til stemmeopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.

Tænde/slukke for dataforbindelsen

Hvis du slukker for dataforbindelse, kan det spare batteriets levetid og spare penge på datagebyrer.
  1. Glid med to fingre ned fra statuslinjen for at åbne Hurtigindstillinger.
  2. Tryk på flisen Mobildata for at slå dataforbindelsen til eller fra.
Vigtigt: Hvis du ikke har dataforbindelse tændt, og du heller ikke har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, vil du ikke modtage automatiske opdateringer på dine e-mails, sociale netværkskonti og andre synkroniserede oplysninger.

Oprette et nyt adgangspunkt

Du kan oprette et nyt adgangspunktnavn (APN), når du roamer eller hvis du har problemer med at oprette en dataforbindelse. APN's forbinder din HTC One SV til datanetværk for tjenester, som f.eks. webbrowsing på en mobiltelefon.
Vigtigt: Inden du opretter endnu en dataforbindelse, skal du have navnet på adgangspunktet og indstillingerne (herunder brugernavn og adgangskode, hvis det behøves) fra mobiludbyderen klar.
  1. Glid med to fingre ned fra statuslinjen for at åbne Hurtigindstillinger.
  2. Hvis Mobildata er slået fra, trykker du på Mobildata-flisen for at slå den til.
  3. Tryk på . Skærmen Indstillinger for mobilt netværk åbnes.
  4. Tryk på Navne på adgangspkt.
  5. På skærmen APN'er skal du trykke på > Ny APN.
  6. Gå til APN-indstillinger.
  7. Tryk på > Gem.
  8. Vælg det nye APN på skærmen APN'er.