INDSTILLINGER & SERVICES
Kopiere eller fjerne medier på din telefon
INDSTILLINGER & SERVICES

Kopiere eller fjerne medier på din telefon

Du kan f.eks. kopiere mediefiler fra computeren til telefonen ved at bruge Windows Stifinder (eller programmet Finder på din Mac computer). Alternativt kan du bruge HTC Sync Manager.

Med HTC Sync Manager kan du kopiere musik, billeder, videoer, hele album eller afspilningslister.
  1. Opret forbindelse mellem din telefon og din computer. Medier, der allerede er kopieret til din telefon, har et -ikon på deres miniaturer.
  2. Klik på et element for at vælge det. Eller gør et af følgende for at vælge flere medier til overførsel:
    Vælg flere elementer

Vinduer: Hold CTRL-tasten nede, mens du klikker på hvert element.

Mac: Hold KOMMANDO-tasten nede, mens du klikker på hvert element.

Vælg alle elementer

Vinduer: Tryk på CTRL + A.

Mac: Tryk på KOMMANDO + A.

Vælg elementer i rækkefølge Hold SHIFT-tasten nede, mens du klikker på første og sidste element. Eller træk musen over listen med elementer, du vil vælge.
  3. Klik på en af disse ikoner:
    Kopiere valgte medier til din telefon.
    Fjern valgte medier fra din telefon.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv