Importere dokumenter automatisk fra computeren til telefonen

Importere dokumenter automatisk fra computeren til telefonen

Vil du tage dokumenter med dig på telefonen? Indstil HTC Sync Manager til automatisk at importere dokumenter fra en mappe på computeren til telefonen.
  1. Opret forbindelse mellem din telefon og din computer.
  2. Hvis din HTC-telefon har både telefonlager og et lagerkort, kan du klikke på Start > SYNKRONISERINGSINDSTILLINGER og derefter vælge, hvilken lagerplads, du ønsker at importere dokumenter til.
  3. Klik på Filer > SYNKRONISERINGSINDSTILLINGER.
  4. Vælg Synkroniser dokumenter fra følgende placeringer på denne computer.
  5. Klik på Tilføj og vælg derefter mappen, som indeholder de dokumenter, du vil synkronisere med telefonen. Du kan tilføje flere mapper.
  6. Klik på hvis det er første gang, du importerer. For at tillade, at HTC Sync Manager automatisk kan importere dine filer og synkronisere data næste gang, skal du klikke på Start > SYNKRONISERINGSINDSTILLINGER og derefter vælge Synkroniser automatisk, når telefonen opretter forbindelse.