INDSTILLINGER & SERVICES
Batch-importere al musik, alle billeder og videoer fra telefonen
INDSTILLINGER & SERVICES

Batch-importere al musik, alle billeder og videoer fra telefonen

Du kan indstille HTC Sync Manager til automatisk at importere alle mediefiler fra telefonen til computeren. Hvis du allerede tidligere har foretaget en batch-import, vil HTC Sync Manager søge efter nye medier og kun importere de nye.
  1. Opret forbindelse mellem din telefon og din computer.
  2. Hvis din HTC-telefon har både telefonlager og et lagerkort, kan du klikke på Start > SYNKRONISERINGSINDSTILLINGER og vælge, hvilket lager du vil importere fra.
  3. Hvis du vil importere al musik, klikker du på Musik > INDSTILLINGER og vælger Kopier al musik fra telefon.
  4. Hvis du vil importere alle billeder og videoer, klikker du på Galleri > INDSTILLINGER og vælger Importer automatisk billeder og videoer fra telefonen.
    Tip: Du kan også vælge Slet billeder og videoer på telefon efter import, hvis du ønsker at fjerne billeder og videoer fra din telefon efter overførslen.
  5. Klik på hvis det er første gang, du batch-importerer. For at tillade, at HTC Sync Manager automatisk kan importere dine filer og synkronisere data næste gang, skal du klikke på Start > SYNKRONISERINGSINDSTILLINGER og derefter vælge Synkroniser automatisk, når telefonen opretter forbindelse.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv