Sådan installeres HTC Sync Manager på computeren

Vigtigt:
  • Du skal have administratorrettigheder, hvis du installerer HTC Sync ManagerWindows Vista eller nyere versioner.
  • Hvis du har problemer med at installere HTC Sync Manager, skal du lukke alle aktive programmer og geninstallere. Hvis problemet stadig forekommer, skal du midlertidigt deaktivere dit anti-virusprogram og prøve at installere igen.
  1. Hent HTC Sync Manager installationsprogrammet fra HTCs supportsted (www.htc.com/hsm/).
  2. Start installationsprogrammet og følg anvisningerne på skærmen.
  3. Opret forbindelse mellem telefonen og computeren med det medfølgende USB-kabel. Derefter åbnes HTC Sync Manager.
Bemærk: Hvis du deaktiverede dit anti-virusprogram, skal du huske at aktivere det igen, når du har installeret HTC Sync Manager.