Dele din telefons internetforbindelse via USB-tethering

Er der ingen internetforbindelse på computeren? Intet problem. Brug dataforbindelsen på HTC One SV til at oprette forbindelse til internettet.
Vigtigt:
  • For at være sikker på at USB-driverne til HTC One SV er opdaterede, skal du installere den nyeste version af HTC Sync Manager på computeren.
  • Sørg for at der er sat et SIM-kort med et dataabonnement i HTC One SV.
  • Du skal muligvis have USB-tethering tilføjet til dit dataabonnement, da det kan medføre yderligere gebyrer. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.
  • Sørg for, at mobiltelefondata er slået til.
  1. Gå til Indstillinger, og under Trådløs og Netværk trykker du på Mere.
  2. Tryk på Deling af mobilt netværk > USB netværksindstilling > USB-tethering (eller på Deling af mobilt netværk > USB-tethering).
  3. Forbind HTC One SV til din computer med det medfølgende USB-kabel. Næste gang HTC One SV opretter forbindelse til en computer, vil den huske dine indstillinger.