Optage stemmeklip

Brug Taleoptagelse for at optage oplysninger under forelæsninger, interviews eller hvis du vil skabe din egen lydlog.
  1. Åbne programmet Taleoptagelse.
  2. Hold mikrofonen tæt på lydkilden.
  3. Tryk på for at starte optagelsen af et stemmeklip.
    Bemærk: Taleoptagelse kan køre i baggrunden, mens du gør andre ting på HTC One SV, bortset fra når du åbner andre programmer, der også bruger lydfunktioner.
  4. Tryk på for at standse optagelsen.
Afspil stemmeklippet ved at trykke på .
Tip: Hvis du vil se dine optagne stemmeklip, trykker du på . Tryk og hold på et stemmeklip for at se muligheder for at dele, indstille det som ringetone mm.