PROGRAMMER & FUNKTIONER
Lytte til FM-radio
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Lytte til FM-radio

Lyt til dine foretrukne radiostationer med FM-radioprogrammet.
Vigtigt: Du skal først tilslutte et headset til lydstikket på HTC One SV for at bruge FM-radio. FM-radio bruger stereohovedsættet som FM-radioantenne,
  1. Åbne programmet FM-radio.

Første gang du åbner FM-radio, søger den efter lokale FM-stationer, du kan lytte til.

2. Mens du lytter til en FM-station, kan du:
    • Tryk på eller for at gå til næste eller forrige station.
    • Træk i skyderen for at indstille til en frekvens på FM-båndet. Tryk på eller for at finjustere radiofrekvensen.
    • Tryk på for at markere en radiostation som favorit. Tryk på for at se dine andre favoritter og forudindstillede stationer.
  3. Sluk helt for FM-radio ved at trykke på .

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv