Se videoer på YouTube

Brug programmer YouTube til at se, hvad der sker på dette online videodelingswebsted.
  1. Åbne programmet YouTube.
  2. Gennemse eller søg efter en video.
  3. Når du finder den video, du vil se, trykker du på den.
  4. Når du ser en video, kan du:
    • Vend HTC One SV på siden for at se videoen på hele skærmen.
    • Tryk på videoskærmen for at sætte afspilningen på pause eller genoptage den, eller træk skyderen for at springe til en anden del af videoen.
    • Rul ned ad videooplysningspanelet for at se beskrivelsen, relaterede videoer eller kommentarer fra andre, der har set den.
    Tip: Vil du hellere se videoen senere? Tryk på > Føj til > Se senere. Du kan få adgang til videoen igen fra din Se senere-liste på din kontoprofil.
Tryk på YouTube-ikonet for at vende tilbage til den forrige skærm.

Forhåndsindlæse videoer

Indstil programmet YouTube til at forhåndsindlæse videoer, så du kan se dem uden afbrydelser. Videoer forhåndsindlæses, når HTC One SV oplader og er forbundet til et Wi-Fi-netværk.

Få flere oplysninger om forhåndsindlæsning af videoer ved at se hjælp til YouTube.

1. Åbne programmet YouTube.
  2. Tryk på > Indstillinger > Forhåndsindlæsning.
  3. Vælg den type videoer, du vil forhåndsindlæse.

Videoerne forhåndsindlæses, når vises på Se senere-listen eller på den kanal, du abonnerer på. Ikonet skifter til , når videoerne er klar.