Hente programmer fra Google Play

Google Play er stedet, hvor du kan finde nye programmer til HTC One SV. Vælg fra en lang række gratis og betalte programmer fra produktivitetsprogrammer, underholdning og til spil.
Bemærk:
  • En Google Wallet-betalingstjeneste kræves for at købe et betalingsprogram. Du bliver bedt om at bekræfte betalingsmåden, når du køber et program.
  • Navnet på programmet Play Butik kan variere afhængig af dit område.
  • Muligheden for at kunne købe programmer varierer efter region.

Søge efter og installere et program

Når du installerer programmer og bruger dem på HTC One SV, kræver de muligvis adgang til dine personlige oplysninger eller adgang til visse funktioner eller indstillinger. Hent og installer kun programmer, som du stoler på.
Vigtigt: Vær forsigtig når du henter programmer, der får adgang til funktioner eller en stor del af dine data på HTC One SV. Du har ansvaret for resultaterne af brugen af hentede programmer.
  1. Åbne programmet Play Butik.
  2. Gennemse eller søg efter et program.
  3. Når du finder det program, du kan lide, skal du trykke på det og læse dets beskrivelse og brugeranmeldelser.
  4. Hent eller køb programmet, og tryk på Installer (for gratis programmer) eller på prisknappen (for betalte programmer).
  5. Tryk på Accepter.
    Tip: Programmer opdateres nogle gange med forbedringer eller fejlrettelser. Hvis du vil hente opdateringer automatisk, skal du trykke på > Automatisk opdatering efter installation.
Hvis du vil åbne et program, skal du gå til skærmen Alle programmer og trykke på programmet.

Gendanne programmer fra Google Play

Har du opgraderet til en ny telefon, fået en ny eller nulstillet til fabriksindstillinger? Gendan programmer, du tidligere har hentet.
  1. Åbne programmet Play Butik.
  2. Tryk på > Mine programmer.
  3. Glid til fanen Alle og tryk så på det program, du vil gendanne.
  4. Installer programmet.

For yderligere oplysninger henvises til Google Play hjælp.

Relaterede emner