Holde øje med dine opgaver

Brug programmet Opgaver til at organisere og spore gøremål og opgaver. Opret opgaver på telefonen eller synkroniser dem med dine Google- og Microsoft Exchange ActiveSync-konti. Du kan også se dine opgaver i Kalender.

Oprettelse af en opgave

1. Åbn programmet Opgaver.
  2. Hvis du vil vælge en opgavekonto, hvor du vil oprette opgaven, trykker du på .
  3. Tryk på og indtast opgavens oplysninger.
    Tip: Opgaver, oprettet under Mine opgaver, kan sammenkædes til en kontakt (tryk på ) eller til en placering (tryk på ).
  4. Tryk på Gem.

Administrere opgaver

1. Gå til den liste, der indeholder opgaven.
  2. I opgavelisten kan du:
    Markere en opgave som fuldført

Tryk på afkrydsningsfeltet ved siden af opgaven. Du kan se fuldførte opgaver ved at trykke på > Se afsluttede.

Sortere opgaver
    1. Tryk på > Sorter.
    2. Vælg, hvordan du vil sortere opgaverne.
    Redigere en opgave
    1. Tryk på den opgave, du vil rediger, og tryk på Rediger.
    2. Rediger opgavedetaljerne og tryk på Gem.
    Slet en opgave

Tryk og hold på den opgave, du vil slette, og tryk så på Slet.

Udsæt en opgave
    1. Tryk og hold på en opgave og tryk så på Udsæt.
    2. Vælg, hvor længe du vil udsætte opgaven.
    Flyt en opgave til en anden liste

Du kan kun flytte opgaven til en anden liste, der er under samme konto.

1. Tryk og hold på den opgave, du vil flytte, og tryk så på Flyt til.
    2. Tryk på den opgaveliste, som du vil have skal indeholde opgaven.

Styring af opgavelister

1. I programmet Opgaver trykker du på > Administrer lister.
  2. Herfra kan du:
    Vis opgaver Du kan vise alle opgaver på en liste ved at trykke på opgavelisten.
    Opret en liste Tryk på , og vælg så en konto til listen.

Lister kan ikke oprettes for Microsoft Exchange ActiveSync-konti.

Omdøb en liste
    1. Tryk på til højre for en liste, og tryk så på Omdøb.
    2. Indtast et nyt navn for listen, og tryk så på OK.
    Slet en liste
    1. Tryk på til højre for en liste, og tryk så på Slet.
    2. Tryk på OK.
    Bemærk: Du kan ikke slette en hovedliste.