Tage notater

Brug Node til at notere dine ideer, spørgsmål og andre ting. Indtast tekst, optag lyd, vedhæft billeder og dokumenter, og link dine noter til en mødebegivenhed i Kalender.

Første gang du åbner programmet Node, kan du tage en hurtig gennemgang og konfigurere din Evernote-konto. Hvis du vælger at springe over, kan du senere logge ind på Evernote under indstillingerne til Konti og synkronisering.

Bemærk: Evernote er et 3. partsprogram, som ikke leveres eller er tilknyttet HTC Corporation.

Oprette en notesbog

1. Åbn programmet Node.
  2. På hovedskærmen til Node trykker du på for at åbne en valgmenu, og dernæst på Ny notesbog.
  3. Indtast en titel på en notesbog.
  4. Tryk på Lokal notesbog for at gemme notesbogen på HTC One SV eller tryk på Synkroniseret notesbog for at synkronsiere dine noter med din Evernote-konto.
  5. Tryk på Opret.
Hvis du vil åbne eller skifte til en anden notesbog, skal du bare trykke på igen og så på notesbogens navn.

Indskrive en note

1. Med en notesbog åben, trykker du på .
  2. Indtast en titel på en note.
  3. Indtast din note:
    • Tryk på noten og begynd at skrive teksten.
    • Tryk på for at starte lydoptagelsen. Tryk på for at standse optagelsen.
    • Tryk på > Vedhæft, og vælg en filtype.
    • Tryk på for at lave en tegning og indsætte den i din note.
    • Tryk på for at tage et billede og indsætte det i din note.
    • Du kan linke en note til en begivenhed ved at trykke på > Kalender.
    Tip: Hvis du vil ændre størrelse på billedet eller tegningen, du har vedhæftet noten, skal du trykke og holde på elementet og trykke på Rediger størrelse.
  4. Tryk på > Gem.

Oprettelse af en tegning

Du kan lave en tegning, notat eller illustration og medtage den i din note.
  1. Med en note åben trykker du på .
  2. Vælg en farve.
  3. Tegn på det tomme område med fingerspidsen.
  4. Hvis du har brug for at slette en del af tegningen, trykker du på og flytter din finger til venstre og højre på det område, du vil slette. Du kan også trykke på > Fortryd for at slette det sidste strøg, du har foretaget.
  5. Hvis du vil sætte en tegning ind i din note, skal du trykke på > Gem.

Kopiere og indsætte et billede

I programmer som f.eks. Internet kan du vælge og kopiere et billede og indsætte det i programmet Node.
  1. Mens du browser en webside, trykker og holder du på et billede.
  2. Fra menuen trykker du på Kopier billede. Det valgte billede kopieres til udklipsholderen.
  3. Når du sammensætter eller redigerer en note, trykker og holder du, hvor du vil indsætte billedet.
  4. Tryk på Indsæt.

Afspille en lydoptagelse i Node

Når du har optaget et møde, kan du lytte til lydklippet for at gennemgå nøglepunkterne. Hvis du tog noter under lydoptagelsen, tilføjes 'tidsmarkeringer' (små farvede noder i lydlinjen) for at fastsætte dine noter inden for lydoptagelsens tidsramme.
  1. Åbn en note, hvor du har et optaget stemmeklip.
  2. Tryk på for at afspille lydoptagelsen.
  3. Tryk på eller for at gå til næste eller forrige tidsmarkering. Når du flytter fra en tidsmarkering til en anden, ser du en noteminiature, der viser et hurtigt eksempel på det, du noterede under optagelsen.
Tip: Du kan også trykke på et bestemt element på noten for at springe til dens tidsmarkering og høre den lyd, du optog på det tidspunkt.

Synkronisere noter

Du kan vælge, om du automatisk eller manuelt vil synkronisere dine noter mellem HTC One SV og Evernote-kontoen på nettet.
Bemærk: Du skal logge ind på Evernote-kontoen fra HTC One SV for at starte synkronisering af noter.
  1. Åbn programmet Node.
  2. Synkroniser noter manuelt ved at trykke på på skærmen Alle noter og så trykke på Synkronisering.
  3. Indstil Node til automatisk at opdatere ved at trykke på på skærmen Alle noter og så trykke på Indstillinger > Konti og synkronisering.
  4. Tryk på Evernote-kontoen, og tilpas dine synkroniseringsindstillinger.