Brug af Verdensur

Få mere ud af programmet Verdensur end bare dato og tidspunkt. Brug HTC One SV som et verdensur for at se, hvad klokken er i byer rundt om på kloden. Du kan også indstille alarmer og registrere din tid med stopuret eller timeren.

Manuel indstilling af dato og tidspunkt

1. Åbne programmet Verdensur.
  2. På fanen Verdensur trykker du på > Lokale tidsindstillinger.
  3. Deaktiver Automatisk dato og tid og Automatisk tidszone, og indstil derefter den ønskede tidszone, dato og tid.
Tip: Hvis du vil vise tiden i militærstil, vælger du indstillingen 24-timers format.

Indstille en alarm

Du kan tilføje en eller flere alarmer.
  1. Åbne programmet Verdensur.
  2. På fanen Alarmer markerer du afkrydsningsfeltet for en alarm og trykker på den alarm.
  3. Under Indstille alarm skal du bruge rullehjulene til at indstille tidspunktet for alarmen.
  4. Hvis du ønsker at alarmen skal gentages på andre dage, skal du trykke på Gentag.
  5. Tryk på Udført.
Tip:
  • Deaktiver en alarm ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet (ved at trykke på det) for den alarm.
  • Hvis du skal indstille mere end tre alarmer, skal du trykke på .