Få kørselsvejledninger

Få detaljere vejledninger til din destination. Google Maps giver dig kørselsvejledninger til bil, offentlig transport, cykel eller gang.
  1. Åbne programmet Kort.
  2. Tryk på .
  3. Vælg, hvordan du vil komme til destinationen.
  4. Brug din aktuelle placering som udgangspunkt, tryk på Min placering for at indtaste dit udgangspunkt eller vælg en placering fra din søgeoversigt.
  5. Tryk på Vælg destination og indtast eller vælg din destination.
    Bemærk: Hvis du tager offentlige transportmidler, trykker du på for at angive rejsens tidspunkt, eller du trykker på Indstillinger for at angive dine ruteindstillinger.
  6. Tryk på en indstilling for rute eller transportmiddel for at se vejledningen på kortet. Du vil også se rejsens varighed på oplysningsarket nederst på skærmen.
  7. Tryk på oplysningsarket for at vise kørselsvejledningen som en liste.

Når du er færdig med at se eller følge kørselsvejledningen, skal du trykke på for at nulstillet kortet. Din destination gemmes automatisk i Google Maps-oversigten.