PROGRAMMER & FUNKTIONER
Søge efter en placering
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Søge efter en placering

Brug Google Maps til at søge efter en placering som f.eks. en adresse eller en virksomheds- eller institutionstype (f.eks. museer).

1. Åbne programmet Kort.
  2. Tryk på søgefeltet og indtast det sted, du leder efter.
  3. Tryk på Indtast-tasten på tastaturet eller tryk på et foreslået søgeemne. Den første placering i søgningen vises med en stedmarkør , og stedets oplysningsark vises nederst på skærmen. Alle andre søgeresultater vises med en rød prik eller et smartkort-ikon.
    Tip:
    • Hvis du vil tjekke det næste eller forrige sted i søgningen, glider du oplysningsarket til venstre eller højre.
    • Hvis du vil vise listen med søgeresultater, skal du trykke på .
  4. Tryk på oplysningsarket for at tjekke adressen, få kørselsvejledninger, se placeringen i Gadevisning (hvis den findes) og andet.
Hvis du vil rydde kortet og søge efter en anden placering, glider du oplysningsarket ned (hvis det er udvidet) og trykker på .

Sådan finder du forretninger i nærheden af dig

Søg hurtigt efter banker, tankstationer, supermarkeder og andre forretninger i nærheden af dig.

1. Åbne programmet Kort.
  2. Tryk på for at vise din aktuelle placering.
  3. Tryk på søgefeltet og herefter på for at skjule tastaturet.
  4. Tryk på et af forretningsikonerne (som f.eks. et supermarked eller en bank) eller tryk på for at vælge andre forretningstyper.
  5. Tryk på oplysningsarket for at tjekke adressen, få kørselsvejledninger, se placeringen i Gadevisning (hvis den findes) og andet.

Sådan tjekker du oplysningerne for en placering

1. Åbne programmet Kort.
  2. Tryk og hold på en placering på kortet. En stedmarkør åbner, og stedets oplysningsark vises nederst på skærmen.
  3. Tryk på stedmarkøren eller på oplysningsarket for at ringe op, få kørselsvejledninger, vise stedet i Gadevisning mm.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv