Få kørselsvejledninger

Få detaljerede kørselsvejledninger til din destination.

Hente kørselsvejledninger fra din aktuelle placering

1. Under Locations søger du efter det sted, du vil køre til.
    Tip: Har du gemt footprints? Du kan også angive et footprint som din destination. Tryk på > Footprints på startskærmen og vælg et footprint.
  2. Tryk på Kørselsvejledninger.
  3. Vælg, hvordan du vil komme til destinationen. Kortet åbner og viser ruten til din destination.
  4. Gør et af følgende:
    • Nederst på skærmen trykker du på eller for at følge ruten til din destination.
    • Glid op ad retningslinjen, og tryk på den vejledning, du skal følge, for at komme til din destination.

Hente kørselsvejledning ved at indstille en start- og slutplacering

1. Tryk på > Kørselsvejledninger, når du ser på et kort.
  2. Tryk på tekstfeltet Min placering, og søg efter den ønskede startplacering.
  3. Tryk på tekstfeltet Slutpunkt, og søg efter den ønskede destination.
  4. Tryk på Kører eller Gående, afhængig af hvordan du kommer til destinationen.
  5. Gør et af følgende:
    • Nederst på skærmen trykker du på eller for at følge ruten til din destination.
    • Glid op ad retningslinjen, og tryk på den vejledning, du skal følge, for at komme til din destination.