Tænde og slukke for placeringstjenester

Hvis du vil finde din placering på HTC One SV, skal du aktivere placeringskilder.
  1. Gå til Indstillinger og tryk på Placering.
  2. Vælg eller fravælg de placeringskilder, du vil slå til eller fra.

Hvis du slår en placeringstjeneste fra, betyder det, at ingen programmer på HTC One SV vil indsamle dine placeringsdata via den pågældende placeringstjeneste. Tredjepartsprogrammer kan dog indsamle - og HTC One SV kan fortsat levere - placeringsdata via andre tjenester, herunder Wi-Fi og signal-triangulering.