På vej med HTC Bil

Når du nu kører, kan du let bruge HTC One SV til at nå din destination, holde dig underholdt og hjælpe dig med at holde forbindelse til de mennesker, der betyder noget for dig. Få adgang til musik, telefonopkald, kort mm. med HTC Bil.
  1. HTC Bil starter straks, når du monterer HTC One SV i HTC-bilsættet.
  2. Glid op eller ned for at se, hvad du kan gøre i HTC Bil.
Tip: Når du bruger HTC Bil, kan du vende tilbage til startskærmen fra enhver anden skærm ved at trykke på .

Når du tager HTC One SV ud af HTC Bilsættet, stopper HTC Bil automatisk.

Du kan også lukke HTC Bil manuelt ved at trykke på fra startskærmen.