Sende links til SkyDrive-filer via e-mail

Du behøver ikke at hente dem og vedhæfte dem en e-mail for at dele dine filer fra SkyDrive via e-mail. Med E-mail-programmet kan du let medtage links til dine SkyDrive-filer og sende dem i din e-mail.
  1. Åbne programmet E-mail.
  2. Hvis du har flere e-mail-konti, kan du skifte til den e-mail-konto, du vil bruge.
  3. Opret en ny meddelelse og udfyld modtagere eller besvar en e-mail.
  4. Du kan:
    • Tryk på > Dokument og vælg en dokumenttype.
    • Tryk på > Fil, hvis du vil vælge enhver filtype.
  5. Tryk på SkyDrive.
  6. Åbn den mappe, der indeholder de filer, du vil bruge, og vælge de filer, du vil dele.
  7. Tryk på OK.

Du vil nu se links til de valgte filer i e-mail-meddelelsen.

8. Tryk på .