INDSTILLINGER & SERVICES
Om SkyDrive for HTC Sense
INDSTILLINGER & SERVICES

Om SkyDrive for HTC Sense

Med SkyDrive onlinelager kan du opbevare alle dine billeder og dokumenter på ét sted. Du har altid adgang til dem på HTC One SV, din computer og dine andre mobile enheder, hvor du har SkyDrive-adgang.
Du kan:
  • Brug Galleri til at sende dine billeder. Du har også adgang til dine billeder, som er lagret på dit SkyDrive-lager.
  • Det er slut med store vedhæftede filer, når du deler via e-mail. Du kan ganske enkelt sende et link til de filer, der er lagret på SkyDrive.
  • Brug Polaris Office til at redigere dine Office-dokumenter, der er lagret på SkyDrive.
  • Brug PDF Viewer til at vise dine PDF-dokumenter, der er lagret på SkyDrive.
  • Gem dokumenter fra HTC One SV direkte på dit SkyDrive-lager.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv