Sende links til Dropbox-filer via e-mail

Ikke længere noget med at vedhæfte filer i din e-mail. Med programmet E-mail kan du nemt indlemme links til dine Dropbox-filer og sende dem i din e-mail.
  1. Åbne programmet E-mail.
  2. Hvis du har flere e-mail-konti, kan du skifte til den e-mail-konto, du vil bruge.
  3. Opret en ny meddelelse og udfyld modtagere eller besvar en e-mail.
  4. Du kan:
    • Tryk på > Dokument og vælg en dokumenttype.
    • Tryk på > Fil, hvis du vil vælge enhver filtype.
  5. Tryk på Dropbox.
  6. Åbn den mappe, der indeholder de filer, du vil bruge, og vælge de filer, du vil dele.
  7. Tryk på OK.

Du vil nu se links til de valgte filer i e-mail-meddelelsen.

8. Tryk på .